Voče

Vsak nas hoče!

Naprej
Nazaj
Emonada
SKVO
rutke
taborIV2016-2
taborPP2014
zimovanjeIV2013
taborIV2014
obljube2016
taborNOPP2014
taborIV2016

Voče

VočeSmo ekipa, ki smo pri skavtih skupaj že v svojih izvdniških in kasneje klanovskih letih. Vsak s svojim značilnim karakterjem prispeva delček v mozaik idej in načrtov za delo z našimi izvidniki in vodnicami, da na koncu nastane ena odlična mešana sadna kupa, ki jo seveda vsak hoče!

Peter – Univerzalni orel je četovodja in zato vedno poskuša imeti v glavi celoten okvir, da vse poteka kot je treba, na sestankih in načrtovanjih pa skuša držati fokus, čeprav tudi njemu rad pobegne. Veliko ve in še več govori, zato izvidniki pravijo, da ničesar ne zna povedati na kratko in po navadi daje navodila.

Urša – Ready-Steady Puma je četovodkinja in edino dekle v Voče, kar ji daje poseben status pri izvidnikih, vendar je ne ščiti pred šalami in komentarji. Od vseh v Voče je daleč najbolj skrbna in redoljubna. vedno se zavzame za izvidnike, deljenje odkupnin pa rajši prepusti fantom. Vsi jo imamo zelo radi.

Primož – Neizčrpni volk je duhovni asistent in najstarejši med nami, zato ga radi vprašamo za kakšen nasvet. Vedno poskrbi, da se ne pozabi na duhovnost in jo povsod tako spretno vključi, da se pojavi kot začimba, ki izboljša program, nikoli pa ni vsiljiva. Njegova modrost se zdi neizčrpna in si vedno vzame čas za pogovor, svojemu natrpanemu urniku navkljub.

Marko – Domiselni kozorog je tehnično srce ekipe. Nikoli ne izgublja besed ampak vedno naredi kar je treba, pogosto še preden drugi sploh opazijo. Odlikujejo ga znanje veščin, ob enem pa je tudi naš web-majster in tisti, ki z računalniško natančnostjo beleži evidenco. Njegov nož je na taboru strah in trepet slabih vezav.

Andrej – Dobrodušni orel je ekipni fotograf, snemalec, stand-up komik in skoraj profesionalni igralec, ki vedno ujame najboljše prizore v svoj objektiv, nasmeje vse okrog sebe s svojim neizčrpnim smislom za humor in navduši vsakogar, tudi če gre za bans ali zažgan puding.

Tilen – Kerlc orel. Pravi kerlc, ki se odlično znajde med še tako težkimi kmečkimi opravili in z odločno besedo vsakemu pove kar je treba. Znan tudi po svojih neizčrpnih domiselnih komentarjih in primerah, ki jim ni mogoče ugovarjati in spravijo v smeh še tako kisel obraz.

Maks – Prištekani kozorog v ekipo vedno prinese najbolj nore ideje, hkrati pa vedno vskoči tam, kjer je potrebno. Je dosleden in odločen, vedno za šale in nikoli kislega obraza. Vedno se zna postaviti na realna tla in oceniti situacijo ter se prilagoditi na vse okoliščine.