Začetek novega skavtskega leta

Dragi skavti in starši! Šolsko leto se je že dobro začelo in čas je, da začnemo tudi s skavtskim. Voditelji smo že začeli s Skvo vikendom, o katerem si boste kmalu lahko več prebrali. Kot veleva tradicija, bomo skavtsko leto začeli s Prehodi,...

Naprej
Nazaj
Emonada
obljube2016
taborNOPP2014
taborIV2016
taborIV2014
taborPP2014
zimovanjeIV2013
taborIV2016-2
rutke
SKVO

Začetek novega skavtskega leta

nedelja, 12. oktober 2014 09:30 – 15:00

Dragi skavti in starši!

Šolsko leto se je že dobro začelo in čas je, da začnemo tudi s skavtskim. Voditelji smo že začeli s Skvo vikendom, o katerem si boste kmalu lahko več prebrali.

Kot veleva tradicija, bomo skavtsko leto začeli s Prehodi, ki bodo v nedeljo, 12. oktobra. Dobili se bomo ob 9.30 v Notranjih Goricah, na končni postaji avtobusa 6b, od koder bomo krenili dogodivščinam naproti. Ker skavt ne pozna slabega vremena, le dobro opremo, naj bo vaš otrok oblečen in opremljen vremenu primerno. Za malico bo poskrbljeno, pomembno pa je, da ima s seboj v nahrbtniku dovolj pijače za cel dan.

Prosimo vas, da udeležbo svojega otroka čimprej (najkasneje do torka, 7.10.) sporočite na alenka.campa@gmail.com. V prijavi napišite ime in priimek vašega otroka, ter v kateri veji je. Za prehode bomo pobirali prispevek 3 € na osebo, na dan dogodka.

Starši se nam lahko pridružite pri sv. maši ob 14h, točno lokacijo vam sporočimo v kratkem.

Če imate še kakšno dodatno vprašanje, pišite na zgornji e-mail.

Se vidimo!

Trop za prehode

Alenka Čampa in Neža Rus