Prehodi in začetek skavtskega leta

Šolsko leto se je začelo, in čas je, da začnemo tudi s skavtskimi aktivnostmi. Kot vsako leto, bomo tudi tokrat začeli s prehodi, kjer bomo pozdravili nove člane, ter pospremili vse, ki letos nadaljujejo svojo skavtsko pot v novi veji. Dobimo se v...

Naprej
Nazaj
Emonada
0 rutke
taborIV2016
taborNOPP2014
SKVO
taborIV2016-2
obljube2016
zimovanjeIV2013
taborPP2014
taborIV2014

Prehodi in začetek skavtskega leta

nedelja, 6. oktober 2019 09:30 – 13:30

Šolsko leto se je začelo, in čas je, da začnemo tudi s skavtskimi aktivnostmi. Kot vsako leto, bomo tudi tokrat začeli s prehodi, kjer bomo pozdravili nove člane, ter pospremili vse, ki letos nadaljujejo svojo skavtsko pot v novi veji.

Dobimo se v nedeljo, 6. oktobra 2019 ob 9:30 na parkirišču pri Podpeškem jezeru. Skavti ne poznamo dobrega in slabega vremena, poznamo pa dobro opremo, zato bodite primerno obuti in oblečeni. Za malico bo poskrbljeno, vsak udeleženec pa naj ima s seboj dovolj pijače za cel dan. Da ne bo kdo ostal lačen, se najkasneje do petka, 4. oktobra prijavite preko spodnje povezave:

https://forms.gle/xnyCCCkZa9xaH21f7

Starše vabimo, da se nam pridružite pri sv. maši ob 13:30 pri cerkvici sv. Lovrenca na Jezeru.

Po maši boste lahko tisti, ki ste svoje skavtske kroje prerasli, te prodali mlajšim članom, ki kroja še nimajo. Kroj mora biti opran, imeti prišite vse gumbe in obvezne našitke: Slovenija in Ljubljana 3 na desnem rokavu, ter našitka Skavti in WAGGGS na sprednjih žepih, in naj nima drugih našitkov. Cena za rabljen kroj je 17€ (nov stane 30€).
Zraven bo tudi tržnica pozabljenih predmetov, ki so se v preteklem letu nabrali v skavtski sobi.

Na prehodih bo že možno plačati članarino za novo skavtsko leto, ki znaša za prvega otroka 35€, za drugega 30€, tretjega 25€ in četrtega 20€. Vsak naslednji otrok je brez članarine.

Če imate še kakšno vprašanje, pišite na ljubljana3@skavt.net.

Bodite pripravljeni!

Trop za prehode
Irenej Kolšek, Marko Novak