Strune do lune - pesmarica

Strune do lune – pesmarica – Hit poletja! Pred nami je že 5. ponatis pesmarice Strune do lune. Pesmarica je enaka kot do sedaj. Le čisto na koncu so dodani 3 komadi, in sicer Himna Emonade, Himna Kvajdeja in tokrat čisto na novo - Himna...

Naprej
Nazaj
Emonada
SKVO
obljube2016
taborIV2016-2
taborIV2016
taborIV2014
zimovanjeIV2013
taborNOPP2014
taborPP2014
0 rutke

Strune do lune - pesmarica

Strune do lune – pesmarica – Hit poletja!

Pred nami je že 5. ponatis pesmarice Strune do lune.

Pesmarica je enaka kot do sedaj. Le čisto na koncu so dodani 3 komadi, in sicer Himna Emonade, Himna Kvajdeja in tokrat čisto na novo - Himna Žmohtarije Hočem te blatno. Popravki glede na starejše izdaje pesmarice so označeni.

 

Cena pesmarice je 8€

 

Kako do pesmarice?

1. Če poznaš kakšnega skavta iz stega Ljubljana 3 se z njim lahko dogovoriš za prevzem.

2. Izpolni naročilnico in se dogovori za prevzem po pošti (v tem primeru plačaš še poštnino) ali za oseben prevzem, ki je po dogovoru možen na Rakovi Jelši v bližini izvoza Ljubljana-center na južni obvoznici.

3. Pesmarica je zdaj na voljo tudi v romarski trgovini na Brezjah. Tam jo lahko dobite brez predhodno izpolnjene naročilnice oz. če jo boste kupili v romarski trgovini, ne izpolnjujte naročilnice.

 

Obilo veselih trenutkov ob prepevanju vam želi ekipa Strune do lune.

 

Letak strune do lune

Pa smo jo dočakali. Povsem sveža pesmarica, ki bo kmalu postala nepogrešljiv element poletnih taborov, duhovnih vikendov in neskončnih potovanj v avtobusih, ali pa samo trenutka, ko si želiš zapeti pesem. Te zanima kaj je v pesmarici? Preglej kazalo vsebine: 

Vključuje 28 skavtskih pesmi, ki so najbolj splošno razširjene ali pa značilne za steg Ljubljana 3, 200 krščanskih pesmi, ki pokrivajo vse priložnosti in vse dele cerkvenega leta zraven pa so vključeni tudi najnovejši hiti duhovno ritmične glasbe, ki jih v večini pesmaric ne boste našli. Med 245 popevkami bo vsak našel pesem zase, saj smo izbirali med slovenskimi in tujimi, domačimi, popularnimi in rockom. Notri so najbolj prepeti komadi in tudi manj poznani, za bolj izbran okus. Na koncu smo dodali še 45 ljudskih in narodnih, ki pridejo prav ob mnogih priložnostih in tudi z namenom ohranjanja narodne tradicije.

Ker se pogosto pojavljajo težave, da ne vemo, kako izbrati pesmi za sv. mašo smo na začetku pripravili kazalo pesmi po mašnih delih in delih cerkvenega leta, ki bo v pomoč vsakemu kitaristu pri pripravi krščanskih obredov, na konec pa smo dodali še tablature za učenje akordov, da se bodo s pesmarico kitare lahko učili tudi začetniki. Pesmarica vsebuje tablature za kitaro in ukulele.

Pravilnost akordov in besedil je preverjalo več kot 15 stegovskih in prijateljskih kitaristov. Kljub temu ne moremo zagotoviti, da je pesmarica brez napak, zato bomo veseli, če nas dobrohotno opozorite na napake, ki smo jih spregledali, da jih popravimo ob morebitnem ponatisu.

 

specifikacije: format A5, 224 strani, mehka vezava (šivana, kvalitetna, odporna), ovitek na zunanji strani plastificiran.

 

Za vse, ki resno mislijo igrati kitaro, še posebej v naravi priporočamo, da si pesmarico zavijete, saj ob stiku z vlago folija odstopi.

 

Naroči jo prek spodnjega obrazca:
Če imaš še kakšno vprašanje, nam piši na strunedolune@gmail.com