Strune do lune - pesmarica

Strune do lune – pesmarica – Hit poletja!   Pesmarice so znova na voljo od 23.12.2016. Če želiš svoj izvod, izpolni naročilnico stopi v kontakt s skavti iz stega Ljubljana 3. Vsebina pesmarice v ponatisu je enaka prvi izdaji, le da smo...

Naprej
Nazaj
Emonada
taborIV2014
obljube2016
SKVO
zimovanjeIV2013
taborPP2014
taborIV2016
rutke
taborNOPP2014
taborIV2016-2

Strune do lune - pesmarica

Strune do lune – pesmarica – Hit poletja!

 

Pesmarice so znova na voljo od 23.12.2016. Če želiš svoj izvod, izpolni naročilnico stopi v kontakt s skavti iz stega Ljubljana 3.

Vsebina pesmarice v ponatisu je enaka prvi izdaji, le da smo popravili nekaj napak, ki smo jih odkrili v prvi izdaji in nekaj pesmim spremenili tonaliteto, da se jih lažje poje in igra. Popravki so v ponatisnjeni izdaji jasno označeni, tako da ne pride do zmede pri uporabi obeh skupaj.

 

Obilo veselih trenutkov ob prepevanju vam želi ekipa Strune do lune.

 

Letak strune do lune

Pa smo jo dočakali. Povsem sveža pesmarica, ki bo kmalu postala nepogrešljiv element poletnih taborov, duhovnih vikendov in neskončnih potovanj v avtobusih, ali pa samo trenutka, ko si želiš zapeti pesem. Te zanima kaj je v pesmarici? Preglej kazalo vsebine: 

Vključuje 28 skavtskih pesmi, ki so najbolj splošno razširjene ali pa značilne za steg Ljubljana 3, 200 krščanskih pesmi, ki pokrivajo vse priložnosti in vse dele cerkvenega leta zraven pa so vključeni tudi najnovejši hiti duhovno ritmične glasbe, ki jih v večini pesmaric ne boste našli. Med 245 popevkami bo vsak našel pesem zase, saj smo izbirali med slovenskimi in tujimi, domačimi, popularnimi in rockom. Notri so najbolj prepeti komadi in tudi manj poznani, za bolj izbran okus. Na koncu smo dodali še 45 ljudskih in narodnih, ki pridejo prav ob mnogih priložnostih in tudi z namenom ohranjanja narodne tradicije.

Ker se pogosto pojavljajo težave, da ne vemo, kako izbrati pesmi za sv. mašo smo na začetku pripravili kazalo pesmi po mašnih delih in delih cerkvenega leta, ki bo v pomoč vsakemu kitaristu pri pripravi krščanskih obredov, na konec pa smo dodali še tablature za učenje akordov, da se bodo s pesmarico kitare lahko učili tudi začetniki. Pesmarica vsebuje tablature za kitaro in ukulele.

Pravilnost akordov in besedil je preverjalo več kot 15 stegovskih in prijateljskih kitaristov. Kljub temu ne moremo zagotoviti, da je pesmarica brez napak, zato bomo veseli, če nas dobrohotno opozorite na napake, ki smo jih spregledali, da jih popravimo ob morebitnem ponatisu.

 

 

specifikacije: format A5, 224 strani, mehka vezava (šivana, kvalitetna, odporna), ovitek na zunanji strani plastificiran.

 

Naroči jo prek spodnjega obrazca:
Če imaš še kakšno vprašanje, nam piši na strunedolune@gmail.com

Priporočeni prispevek za tisk 7€. Za večja naročila (10 ali več izvodov) je prispevek 6€ na izvod. Pesmarica je namenjena za interno uporabo.