Želje - tabor PP 2019

Klanovci stega Lj3 smo šli hodit od Slovenske Bistrice do Novega Mesta. V ponedeljek zjutraj smo se zbrali in se z vlakom odpeljali. V nedeljo smo končali in se z mašo zadržali. Po poti smo spraševali, vode, hrane, za prespat, kar takoj smo to...

Naprej
Nazaj
Emonada
obljube2016
taborIV2016
taborNOPP2014
taborPP2014
taborIV2014
rutke
zimovanjeIV2013
SKVO
taborIV2016-2

Želje - tabor PP 2019

ponedeljek, 8. julij – nedelja, 14. julij 2019

Klanovci stega Lj3 smo šli hodit od Slovenske Bistrice do Novega Mesta. V ponedeljek zjutraj smo se zbrali in se z vlakom odpeljali. V nedeljo smo končali in se z mašo zadržali. Po poti smo spraševali, vode, hrane, za prespat, kar takoj smo to dobili, Bog ima Slovence rad. Nekaj malo nas je pralo, sonce bilo je kar močno, ponoči nas je treslo, sicer pa je bilo ful lepo. Žulji, praske in komarji, ti so nas pestili, ampak dobra družba in kitara sta nas razvedrili. Ogenj kurili smo zmerno, za večerjo sladkosnedno.

Iz Bistrice v Konjice smo hodili in se naužili. Vsi pečeni do Vojnika prišli in se s Primožem srečali. Skozi Celje preko gričev do Šentruperta prišli, tam prespali in Plešivca se naslednji dan pognali. S Plešivca na dolenjsko se spustili in do Krke napotili. Do Otočca Krki smo sledili in se malo namočili. Otočec blizu je Novega Mesta, ampak zelo se vleče presneta cesta. K sreči ujeli smo mašo in se na vlaku potem kregali za flašo (cedevite).

Gašper in Filip