Jesenovanje VV Križevska vas, 2015

Pred župniščem smo se zbrali ob 17:30. Z avtobusom smo se odpeljali v vasico v Dolu pri Ljubljani. Tam smo odložili nahrbtnike in šli v jedilnico, kjer smo naredili 2 plakata. Potem smo pojedli večerjo, ter šli spat. Naslednji dan smo najprej...

Naprej
Nazaj
Emonada
TaborIV2023
SKVO 2023
SKVO LJ3
0 rutke
obljube2016
TaborBB23
Poslednji skupni SKVO vikend
obljube 2023
TaborIV 2022 ObljubaAmi
SKVO LJ6

Jesenovanje VV Križevska vas, 2015

petek, 6. november – nedelja, 8. november 2015

Pred župniščem smo se zbrali ob 17:30. Z avtobusom smo se odpeljali v vasico v Dolu pri Ljubljani. Tam smo odložili nahrbtnike in šli v jedilnico, kjer smo naredili 2 plakata. Potem smo pojedli večerjo, ter šli spat.

Naslednji dan smo najprej imeli jutranjo telovadbo, potem pa smo imeli zajtrk. Po zajtrku smo šli na pohod. Tam smo poiskali hrano. Srečali smo Širkana in bandarloge. Ko smo prišli domov, je bilo kosilo že pripravljeno. Po kosilu smo se pogovarjali in šli igrat nogomet. Ko se je zmračilo, smo se zbrali v sobi in tam smo napisali pravila. Ob mraku smo šli na skalo posveta. Takrat smo bili novi sprejeti v krdelo. Bagira je ujel bika. Po večerji je sledil zabavni večer. Tam smo peli in pojedli bika. Potem smo šli spat.

Naslednji dan smo imeli jutranjo telovadbo in zajtrk. Po zajtrku smo morali vse pospravit v torbo. Ko so prišli starši, smo imeli mašo, potem pa pojedino.

Domen