Jesenovanje Krdela spretnih tačk 2023

V petek 27. 10. 2023 smo se z vlakom odpravili na jesenovanje, ki smo ga imeli v Škofji Loki. Do točke smo hodili s seveda zelo težkimi nahrbtniki. Ko smo vsi sedeli okoli mize, smo se zelo prestrašili. Na vratih se je zaslišal velik ropot - notri...

Naprej
Nazaj
Emonada
TaborIV 2022 ObljubaAmi
TaborBB23
obljube2016
SKVO LJ3
0 rutke
SKVO 2023
Poslednji skupni SKVO vikend
obljube 2023
SKVO LJ6
SKVO

Jesenovanje Krdela spretnih tačk 2023

petek, 27. oktober – nedelja, 29. oktober 2023

V petek 27. 10. 2023 smo se z vlakom odpravili na jesenovanje, ki smo ga imeli v Škofji Loki. Do točke smo hodili s seveda zelo težkimi nahrbtniki. Ko smo vsi sedeli okoli mize, smo se zelo prestrašili. Na vratih se je zaslišal velik ropot - notri je vdrl Tabaki! Hotel je hrano, a ker je ni dobil, je rekel, da bo povedal Širkanu.

Zbudili smo se napeto. V brlogu tehnike ni bilo nikjer. Ukradli so jo bandarlogi, ker so želeli, da jim kuhajo. Ko smo jih šli iskat smo se morali prebiti mimo bandarlogov, da smo dobili pripomočke, ki smo jih morali prinesti v varno območje. Ko smo tekli mimo bandarlogov, nas oni niso smeli namazati z zastrupljeno banano. V balonih smo našli listke, na katerih so bila narisana območja. Ugotovili smo, da je tam skritih še več listkov, na teh pa so bila imena z različnimi barvami - to so bile gruče!!! Imeli smo skalo posveta, kjer smo medse sprejeli nove volčiče. Spletli smo nova prijateljstva in se imeli lepo. Tehnika nam je zelo dobro kuhala in voditelji so nam dobro vodili tabor. Z DJ Ikijem smo imeli zelo dobre zabavne večere.

Imeli smo se lepo!!!!!!!!!!

Volkuljica Ava