Obljube 2016

Kot je vsakoletna skavtska tradicija, smo se tudi letos odpravili na obljube. V Lozicah so nas pričakali bunkelni z izjemno novico- našli so zlat kamen. Zvečer smo z zavezanimi očmi sledili vrvi da smo našli svojo družino. Naslednji dan smo po...

Naprej
Nazaj
Emonada
TaborBB23
0 rutke
SKVO LJ3
TaborIV 2022 ObljubaAmi
obljube2016
SKVO LJ6
obljube 2023
SKVO 2023
SKVO
Poslednji skupni SKVO vikend

Obljube 2016

petek, 8. april – nedelja, 10. april 2016

Kot je vsakoletna skavtska tradicija, smo se tudi letos odpravili na obljube. V Lozicah so nas pričakali bunkelni z izjemno novico- našli so zlat kamen. Zvečer smo z zavezanimi očmi sledili vrvi da smo našli svojo družino.

Naslednji dan smo po družinah imeli orientacijo in na vsaki točki smo se naučili nekaj poučnega. Z zlatim kamnom pa nismo vedeli kaj bi počeli, zato smo si ga kradli oz. jemali med družinami. Nato smo spoznali, da nas kamen smo razdružuje, zato smo odšli k svetemu drevesu kjer nam je Stvarnik povedal kaj z njim.  Zvečer smo imeli zabavni večer kjer smo eno uro plesli plese za sonce.

Naslednje jutro smo upoštevali Stvarnikova navodila in smo odšli vršti kamen na konec sveta, zato, ker je bilo tako najbole. Ko smo ga vrgli smo se vrnili nazaj kjer smo četniki pospravili šotore, klanovci bivake, volčiči pa svoje stvari. Pripravili smo prostor za potek obljub. Kmalu so prišli starši. Po zasluženih obljubah pa smo imeli skupno kosilo.

Nika Novak, Razigrana antilopa

 

Skupinska slika