SKVO motivacijski vikend

Moram rečt, da je naša stegovodkinja prou faca. :D Res dobro ve, kako nas zmotivirat. Te zanima, kako? Zadnji vikend v februarju je za nas voditelje (h katerim na srečo spadamo tudi projektni voditelji :D) organizirala motivacijski vikend. Tokrat smo...

Naprej
Nazaj
Emonada
0 rutke
Poslednji skupni SKVO vikend
obljube 2023
SKVO
TaborIV2023
obljube2016
SKVO LJ3
SKVO 2023
SKVO LJ6
TaborBB23

SKVO motivacijski vikend

petek, 27. februar – nedelja, 1. marec 2015

Moram rečt, da je naša stegovodkinja prou faca. :D Res dobro ve, kako nas zmotivirat. Te zanima, kako?

Zadnji vikend v februarju je za nas voditelje (h katerim na srečo spadamo tudi projektni voditelji :D) organizirala motivacijski vikend. Tokrat smo se odpravili v čarobno Trento, ki je bila tri dni samo naša (no ja, nekajkrat na dan se je mimo pripeljal kak avto...).

Moram pohvalit Boga, ker si je res dobro zamislil ta naš svet. :) Kamor spada tudi Trenta. In mi, krasni SKVOjevci (in še skromni smo po srcu). :) To sem ta vikend še bolj ozavestila. Ta vikend smo doživeli res veliko lepega, kar nas je nedvomno motiviralo za naprej!

Hvala...

... za vse sovoditelje, s katerimi skupaj rastemo že od malih nog, skupaj odkrivamo naravo, smo iz leta v leto bolj povezani, da smo si res kot ene sestrice in bratje :)
... za vse nanovo priključene voditelje, ki so postali letos del SKVOja & ki so se res dobro vključili med nas - zelo smo ponosni na vaaaas :) & lep je občutek, ko pomislim, da smo lahko res brez skrbi za prihodnje generacije, ki bodo nasledile naš SKVO :)
... za vse pogovore, ki smo jih imeli ta vikend, s katerimi smo odkrivali, kdo smo, kam želimo, kako želimo živeti (mi smo res brihtni no, morm ns pohvalt!) :)
... za odlično kuharico, ki je voditelje razvajala s pravimi gurmanskimi specialitetami (kdor je imel potem drisko, naj ne krivi nje! :D)
... za naše vrle muzikante (kitara, pozavna) in pevce, ki so ubrano igrali in peli do jutranjih ur :)
... za našo stegovodkinjo, ki je skrbela, da smo tudi kaj "resnega" počeli in naumili :)
... za prelepo naravo, svež gorski zrak, mmmmmm :)
... za naš izlet po Soški poti, ki je bil posejan s pomirjujočim zvokom slapov in ptic in šumenjem vetra, pa tudi z živozelenim mahom (kot v HobitLandiji!!!) in pisanimi cvetlicami :)
... za čudovit razgled na gore vsenaokrog, da smo se počutili kot v pravljični deželi oz. dobesedno Za devetimi gorami :). ta dihjemajoči razgled (no, že sam vzpon nam je jemal dih :D) nas je prisilil, da se zleknemo na vrhu pri Kugyjevem spomeniku in samo občudujemo lepoto okrog nas :)
... za toplo sonce, ki nas je napolnilo z energijo, lepo rjavo barvo in vitaminom D :)
... za prav posebno sv. mašo na jezeru Jasna, ki je bila lep zaključek naše dogodivščine
... pa tudi za čisto vsak trenutek, ki smo ga doživeli, in je naredil iz vikenda celoto.

Neja, brihtna puma :)