SKVO vikend Visoko nad Poljanami

V petek smo se voditelji počasi, do večerje, nabrali v prikupni hiški na Visokem. Pozobali smo rahel šmoren in nemudoma pričeli z zabavnim večerom, da smo kar se da hitro pozabili vsakdanje skrbi. Takšni smo potem s čistimi zobki in v topli...

Naprej
Nazaj
Emonada
obljube 2023
SKVO LJ3
TaborIV2023
0 rutke
TaborBB23
SKVO 2023
SKVO LJ6
obljube2016
SKVO
TaborIV 2022 ObljubaAmi

SKVO vikend Visoko nad Poljanami

petek, 19. februar – nedelja, 21. februar 2016

V petek smo se voditelji počasi, do večerje, nabrali v prikupni hiški na Visokem. Pozobali smo rahel šmoren in nemudoma pričeli z zabavnim večerom, da smo kar se da hitro pozabili vsakdanje skrbi. Takšni smo potem s čistimi zobki in v topli spalki zlahka zaspali.

V soboto zjutraj, po zajtrku, je bil čas za obisk puščave, da bi naše odločitve pri načrtovanju in pregledu našega voditeljskega dela bile kar se da modre. DA nam je na mizo zložil nekaj orodja, ki nam bi lahko koristilo ob kakšnem viharju ali ob srečanju strupene kače. Vsak si je vzel kar je potreboval in ves zagret, kot pravi pustolovec, krenil na pot. Lakota je bila že velika in del voditeljev je skočil v kuhinjo. Ostali smo medtem pograbili armaflekse oblečene v vreče in tekli na sosednji breg, ki ga je pokrival še tanek sneg, na pravo sankaško dirko. Raziskali smo še kamnine na obrežju reke Sore, se zraven spomnili še na Jurija in Agato, nato pa odšli na kosilo.

Po kosilu smo imeli opravke po vejah. Pozno popoldne pa smo se šli zastavice ... končno, ker ponavadi moramo vedno biti bazni sodniki/bolničarji/čuvaji oblačil. Kmalu smo ugotovili, da se zastavice vsak voditelj igra v svojem narečju, kar je postalo rahlo zoprno, saj tako še v svoji ekipi ne moreš skovat nobene taktike. Imeli smo nujen svet in sklenili, da narečja združimo v 3 glavna in pravila zapišemo. Tako smo, po sveti maši, veseli, z občutkom da smo rešili desetletja star problem =) pojedli okusno večerjo. Zabavni večer je bil kot se spodobi, v duhu urjenja naših sposobnosti na vseh področjih.

Prišla je sončna nedelja. Ker se nam je zelo mudilo na bližnje smučišče, smo izrekli posebne čarobne besede in hiša je bila v momentu pospravljena. Športno dopoldne nas je kar precej izčrpalo, zato smo se še pred prihodom domov dobro okrepčali, s stegovodkinjo dorekli še zadnje zadeve, nato pa polni novih idej in zagona odšli vsak po svoje.

Kačon Kaja