Vodniški izhod

Vodniki in najstarejši imajo v četi posebno nalogo, saj vodijo svoje vode. Iz tega izhaja tudi poseben privilegij - vodniški izhod. Letos smo odpravili na drugi konec Ljubljane, v Štepanjo vas, kjer domuje naša četovodkinja Urša in steg Ljubljana...

Naprej
Nazaj
Emonada
SKVO 2023
SKVO LJ3
obljube 2023
TaborIV 2022 ObljubaAmi
SKVO
Poslednji skupni SKVO vikend
SKVO LJ6
TaborIV2023
0 rutke
TaborBB23

Vodniški izhod

Vodniki in najstarejši imajo v četi posebno nalogo, saj vodijo svoje vode. Iz tega izhaja tudi poseben privilegij - vodniški izhod. Letos smo odpravili na drugi konec Ljubljane, v Štepanjo vas, kjer domuje naša četovodkinja Urša in steg Ljubljana 4. V svojih prostorih so nas sprejeli kapucini.

Med igranjem Jungle speeda in ligreta so nekateri bolj pridni pripravili večerjo - šmorn. Kljub trudu se je šmorn delal počasi in tako smo imeli namesto večerje bolj polnočni prigrizek. Po večerji smo se skupaj urili svojo domišljijo z Dixitom in Activityjem, ki sta se zavlekla pozno v noč, kar smo nekoliko nadoknadili zjutraj.

Po obilnem zajtrku smo imeli še nekaj dolžnosti. Čakal nas je vodniški sestanek, da smo se dogovorili za prihodnja srečanja. Primož je za vse pripravil odlomek o skavtski časti, o katerem smo razmišljali do sv. maše, pri kateri smo si lahko razmišljanja tudi podelili in prejeli obhajilo pod obema podobama. Peter P. se je izkazal, da ne hodi zaman na gostinjsko šolo in je pripravil odlične zrezke in rižoto. Čas je že neusmiljeno pritiskal na nas, tako da smo lahko le še pospravili hišo in se počasi odpravili domov, polni motivacije, do zaključka skavtskega leta.

Univerzalni orel