Zimovanje IV 2014

V petek popoldan smo se zbrali v Dravljah pri cerkvi in se s kombijem peljali v Italijo. Tam nas je pričakalo veliko snega in naš dom, kjer smo bivali čez vikend. V prvi noči smo zvedeli, kakšno zgodbo bomo spoznali. Bili smo pripadniki mafije....

Naprej
Nazaj
Emonada
taborNOPP2014
SKVO
taborIV2016-2
rutke
taborIV2014
zimovanjeIV2013
taborIV2016
obljube2016
taborPP2014

Zimovanje IV 2014

petek, 21. februar – nedelja, 23. februar 2014

V petek popoldan smo se zbrali v Dravljah pri cerkvi in se s kombijem peljali v Italijo. Tam nas je pričakalo veliko snega in naš dom, kjer smo bivali čez vikend. V prvi noči smo zvedeli, kakšno zgodbo bomo spoznali. Bili smo pripadniki mafije.

Soboto zjutraj smo se odpravili na zimski pohod, na žalost nismo prišli na vrh, zelo je snežilo in vsi mokri a veseli, da smo skupaj, smo se vrnili na dobro kosilo. Italijanska lazanja.

Po kosilu smo imeli prosti čas, nato pa smo se po skavtsko sankali na bližnjem bregu. Snega je bilo res zelo veliko.

Veseli večer je bil zelo zabaven, vsaka skupina je pripravila dve igri. Veselo je bilo pozno  v noč.

Nedelja zjutraj, mraz in zgodnje vstajanje, voditelji so pripravili zajtrk, nato pa smo se opravili za veliko igro – vsaka skupina se je bojevala. Izkazali smo se, da smo dobri mafijci. Skupaj smo pospravili hišo in se s kombiji odpravili na sv. Jošt pri Kranju, kjer smo z volčiči imeli skupaj mašo in kosilo, ki so ga pripravili naši straši.

Zimovanje je bilo res super.

Domen Cizelj