Zimovanje NoPP

Naše zimovanje se je začelo v petek 20. februarja zvečer, ko smo se dobili na Zoomu.   "Tam smo dobili navodila, kako bo potekala sobota in kakšne vse pripomočke potrebujemo za veliko igro o kateri nismo vedeli prav dosti, tako da smo Zoom...

Naprej
Nazaj
Emonada
obljube2016
SKVO LJ6
TaborIV 2022 ObljubaAmi
Poslednji skupni SKVO vikend
TaborIV2023
0 rutke
obljube 2023
TaborBB23
SKVO
SKVO LJ3

Zimovanje NoPP

Naše zimovanje se je začelo v petek 20. februarja zvečer, ko smo se dobili na Zoomu.

 

"Tam smo dobili navodila, kako bo potekala sobota in kakšne vse pripomočke potrebujemo za veliko igro o kateri nismo vedeli prav dosti, tako da smo Zoom zapustili malo zmedeni, a polni pričakovanj."

 

"V soboto smo dopoldne imeli puščavo in se kasneje dobili vsak s svojim mentorjem, ki nam je dal nadaljnja navodila glede programa popoldne."

 

"Popoldne smo dobili še sporočilce s številko, ki smo jo rabili na točkah in se odpravili vsak na svojo prvo točko."

 

"Tam smo nasli QR kodo z opisom dveh sopopotnikov, njunimi zakodiranimi telefonskimi stevilkami in koordinate za naslednjo tocko. Na nekaterih tockah smo dobili tudi kaksno nalogo (pobiranje smeti, priziganje ugaslih sveck na grobovih...)."

 

"Kar nekaj časa smo se na ta način šetali po Dravljah in se skrivali en pred drugim, saj si pri igri dobil manj točk, če te je soskavt slikal, in dobil več če si ti slikal njega."

 

"Med veliko igro smo se bolje spoznali med sabo, novopridobljene zanimivosti o soppjevcih pa smo preverili tudi z zabavnim kahootom prek zooma po koncu velike igre. Dan in zimovanje smo zaključili z zelo zanimivim predavanjem zakoncev Štremfelj, ki sta nas navdušila and plezanjem in gorami."