Zimovanje VV 2014

Z volčiči smo zimovanje imeli na Sv. Joštu nad Kranjem. Z zbiranjem diamantov smo dobili namige pri Beli kobri, in sicer o tem, kje je skrit zaklad – kraljevi ankus. Kasneje smo ugotovili, da je zelo nevaren in smo ga skupaj uničili! Več o tem pa...

Naprej
Nazaj
Emonada
taborNOPP2014
taborIV2014
taborPP2014
rutke
obljube2016
taborIV2016
taborIV2016-2
SKVO
zimovanjeIV2013

Zimovanje VV 2014

petek, 21. februar – nedelja, 23. februar 2014

Z volčiči smo zimovanje imeli na Sv. Joštu nad Kranjem. Z zbiranjem diamantov smo dobili namige pri Beli kobri, in sicer o tem, kje je skrit zaklad – kraljevi ankus. Kasneje smo ugotovili, da je zelo nevaren in smo ga skupaj uničili! Več o tem pa si preberite spodaj. :)

1. del

V petek 20.2.2014 smo se zbrali pred ateljejem. Od tam smo se z avti odpeljali do vasi Javornik. Tam smo oddali svoje nahrbtnike in odšli do Sv. Jošta nad Kranjem. Tam smo se namestili, pojedli večerjo in odšli spat. Zjutraj smo se preoblekli, pojedli zajtrk. Nato smo šli ven, kjer smo se igrali igro z diamanti. Potem smo šli noter, kjer smo namige sestavili in se odločili, da gremo zaklad iskati takoj. Zaklad smo šli iskat in ga tudi našli, šli smo nazaj in imeli kosilo.

David Demšar

2. del

Nekdo nam je ukradel kraljevi ankus. Šli smo ga iskat. Oblekli smo se v topla oblačila in že pred hišo našli sled z besedilom. Takim črnim sledem smo sledili, le da niso imele vse besedila. Pri najvišjem hribu smo ugotovili, da smo naredili skoraj že cel krog. Odšli smo do koče in malo pred njo našli kraljevi ankus. Na sebi je že imel kri. Hitro smo ga z ognjem uničili. Naredili smo še nekaj slik in se potem odpravili do koče. Nekaj volčičev se je zunaj kepalo, drugi smo pa raje odšli noter in dali sušiti obleke. Ko so vsi prišli noter smo imeli slastno malico. Voditelji so nam dali nekaj časa, da smo se pripravili po skupinah za zabavni večer. Safirji so imeli za ta večer vice, Smaragdi Polžje novice in Rubinke novice. Potem smo se šli še menjavo oblačil, kočijo, slona in tiho igrico s smejanjem ter besedami ob rojstvu, poroki in smrti. Po tem smo se šli umit in spat.

Zjutraj nas je spet zbudila glasba. Hitro smo vstali, se preoblekli, umili, ... Dobili smo se zopet v jedilnici in tam naredili telovadbo, za tem pa odšli na zajtrk. Spakirali smo se, naredili dolžnosti in se pripravili na mašo. Prišlo je veliko staršev in tudi četa, ter Balu. Starši so nam naredili kosilo, mi smo ga pojedli, se pozabavali s prijatelji in odšli domov.

Teja Ločniškar