Zimovanje VV - Preserje

Tema letošnjega jesenovanja je bila Asteriks in Obeliks. Avtobus nas je odpeljal v Preserje ob 17:00. Ko smo se pripeljali smo najprej zmolili, potem pa smo nahrbtnike odnesli v župnišče. Nato smo šli na igrišče, kjer smo se naučili ples. Ko smo...

Naprej
Nazaj
Emonada
0 rutke
obljube2016
SKVO LJ3
Poslednji skupni SKVO vikend
obljube 2023
SKVO 2023
SKVO
TaborIV2023
TaborIV 2022 ObljubaAmi
SKVO LJ6

Zimovanje VV - Preserje

petek, 26. februar – nedelja, 28. februar 2016

Tema letošnjega jesenovanja je bila Asteriks in Obeliks. Avtobus nas je odpeljal v Preserje ob 17:00. Ko smo se pripeljali smo najprej zmolili, potem pa smo nahrbtnike odnesli v župnišče. Nato smo šli na igrišče, kjer smo se naučili ples. Ko smo se vrnili, smo zmolili in pojedli večerjo. Nato smo šli v sobe, si umili zobe in šli spat.

Zjutraj smo šli na jutranjo telovadbo. Potem smo imeli zajtrk. Po zajtrku smo šli inskat Panoramiksa. Ko smo ga našli smo šli domov, kjer je Panoramiks skuhal čarobni napoj. Popoldne smo imeli olimpijske igre in naša skupina je zmagala. Po igrah je bila večerja in po večerji zabavni večer.

V nedeljo smo imeli jutranjo telovadbo in zajtrk. Ko so nas prišli starši iskat, smo imeli mašo. Po maši pa kosilo, nato so nas starši odpeljali domov.

Vida